Animatie
Uw boodschap overbrengen in een korte animatie? De zogenaamde explanimations zijn reuze handig als u iets wilt uitleggen. Graphik maakt voor u een storyboard én verwerkt deze tot een vlotte animatie.


Fotografie en beeldbewerking
Goede fotografie is de basis voor een onderscheidende uiting. Graphik verzorgt fotografie op locatie of in onze studio aan huis. 


Websites
Websites, actiesites, webshops. Graphik bedenkt en ontwerpt ze. We zorgen er ook voor dat u goed vindbaar bent op Google (SEO). We werken met het open-source cms pakket Wordpress.


Video
Gewapend met onze dslr camera met diverse lenzen filmt Graphik uw boodschap op een interessante manier. Dit monteren we tot een heldere promo, clip of interview. Met muziek en/of voice-over.


Huisstijl
Een onderscheidend logo en een daarbij passende huisstijl voor een heldere identiteit. Graphik ontwerpt logo's in allerlei stijlen en voert deze door naar de gewenste uitingen.

Illustratie
Een design nodig? Graphik verzorgt het. In de meest uiteenlopende stijlen. We verzorgen de opmaak van o.a.: logo's, huisstijlen, brochures, magazines, posters, poi materiaal...te veel om op te noemen!